Hvordan fungerer det

Enkelt og effektivt!
Hvem som helst kan sende en SMS. Med Texttasy kan du også gjøre det anonymt. Det er like enkelt som det høres ut. Vi ønsker ikke bare å overlate deg til skjebnen, så vi forklarer detaljene her.

Steg 1. Velg et nav
Du bestemmer hvem som sender meldingen. Eller rettere sagt er det du som avgjør hvem mottakeren oppfatter at meldingen kommer fra! Vår standard avsender er "Anonym", men du kan skrive inn hva du vil. Vil du sende en melding fra Amor og fortelle din utkårede hvor vakker han/hun er? Vil du på vegne av julenissen fortelle nevøen din at han ikke har vært snill i år? Eller vil du representere  kommunehelsetjenesten og opplyse den siste sengepartneren din om at han/hun bør ta en SOI-test? Skriv inn det du ønsker, samtidig som du holder deg under radaren!

Steg 2. Velg mottaker
Veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn telefonnummeret til den som skal motta SMS-en! Vedkommende mottar umiddelbart SMS-en din, uten å vite at den er fra deg. Befinner mottakeren seg i utlandet? Ikke noe problem! Texttasy sørger for at SMS-en din kommer til riktig mottaker hvor som helst i verden.

Steg 3. Skriv meldingen di
Til syvende og sist er det så klart dette det handler om. Hva har du lyst til å si? Tenk deg nøye om, for når meldingen først er sendt er det ingen vei tilbake. Nå har du sjansen til å endelig få sagt det du alltid har ønsket å si, så gjør mest mulig ut av det! Fortsatt ikke helt fornøyd med meldingen du sendte? Da sender du bare en anonym SMS til!
Etter at du har skrevet meldingen, velger du betalingsmåten du vil bruke. Du finner de eksakte kostnadene for SMS-en på denne siden. Prisen avhenger av lengden på SMS-en. Grunnprisen er 1,40 euro. Dersom meldingen er lengre enn 160 tegn, vil den være noe høyere. Du kan også velge en pakke som inkluderer flere meldinger, noe som gjør at kostnaden per SMS blir lavere. Prisen kommer alltid tydelig frem før betaling, og du velger selv om du vil fortsette.

Steg 4. Hold deg undercover
Så hva skjer når meldingen din er sendt? Dette er bare begynnelsen! Det er ikke til å unngå at mottakeren av den anonyme meldingen din vil prøve å finne ut hvem som har sendt den til dem. Det er opp til deg å sørge for at dette ikke kommer frem. Pass på at du holder deg diskret, og husk at en liten glipp kan være nok. Tør du å gå hele veien? 


Send en anonym tekstmelding nå