Send en anonym SMS

verified 100% anonym

verified Dine opplysninger forblir hemmelige for mottakeren.

anonymous

100% anonym

Hvem har du alltid hatt lyst til å si noe anonymt til? Naboen din, bestevennen din eller noen du er forelsket i? Nå har du sjansen! Det fine er at denne personen aldri vil få vite hvem meldingen kommer fra. Med mindre du avslører deg selv, så klart!

easy use

Personvern

Personvernet ditt er viktigst. Du trenger ikke å legge til noen som helst detaljer for å sende en SMS, og all informasjon vil etter kort tid bli automatisk fjernet fra systemet vårt!

insurance

Enkelt

Det er superenkelt! Du bestemmer avsenderen, mottakeren og meldingen. Vi gjør resten. Ingen registrering er nødvendig!

Bare en SMS, men den er anonym

Alle har tenkt på det. Å kunne sende en melding til noen uten at de vet hvem avsenderen er. For eksempel til den nye kjekke klassekameraten du liker så godt, eller til fetteren din for å tulle med ham under julemiddagen. Mulighetene er uendelige, og med en anonym SMS fra Texttasy er det mulig! Leter du etter inspirasjon? Les i så fall bloggene

message

Skriv inn meldingen din

send

Send SMS

anonymous

Vær anonym

Med Texttasy kan du sende en melding til hvem som helst, uten at navnet ditt er knyttet til meldingen. Kom på en hyggelig melding og del den med det samme. Men pass på at du ikke røper deg selv, ellers kommer du uansett til å bli avslørt!

Lese hvordan det fungerer?