Aprilsnarr!

Nok en kamp hvert bidige år... aprilsnarr, den ene dagen da du må være oppmerksom for ikke å bli lurt! I år overlister du alle rundt deg. Send den beste spøken via anonym SMS og le deg skakk!

Ved hjelp av Texttasy bør samtlige rundt deg fra nå av være på vakt mot deg, i stedet for at det er omvendt! Med en anonym SMS ligger du steget foran alle. Vi har listet opp noen eksempler for deg!

  • Har du alltid hatt et ønske om å lure broren din trill rundt? Send ham en anonym SMS på vegne av 'Mamma'. "Kan du sykle til butikken og kjøpe tre kilo poteter? Tusen takk, kjære."
  • Snakker bestevennen din konstant om den nye eleven på skolen? Send henne en anonym tekstmelding på vegne av hennes utkårede, og spør henne om hun vil gå på date.
  • Overnattet en av vennene dine hos deg etter en natt på byen? Send ham en tekstmelding på vegne av sjefen hans. "Hvor er du? Du skulle vært på jobb klokken 08.00 i dag, ikke sant?"
  • Vil du skremme noen skikkelig? Send ham/henne en anonym SMS der du reagerer veldig sterkt på hans/hennes såkalte Instagram-story. «Wooow for et frekt bilde i Instagram-historien din! Du er modig!"
  • Teknisk feil? Det kan skje, ikke sant? Lat som om du er en stor nettbutikk og la vennen din få vite at de takker ham for kjøpet. Beløpet på 399 euro vil bli trukket fra kontoen hans i løpet av de nærmeste dagene.
  • Du kjenner til dem, offentlige sikkerhetsvarsler! Send foreldrene dine et tilpasset offentlig sikkerhetsvarsel som advarer dem mot farlige kjemikalier i luften. De skal inntil videre holde seg innendørs med alle vinduer og dører lukket!

Nok eksempler nå, la oss komme i gang!Send en anonym tekstmelding nå

Bloggene våre