Omgå blokkering av WhatsApp

Det har sannsynligvis hendt deg. Du ønsker virkelig å snakke med en person, men han/hun har blokkert nummeret ditt på WhatsApp og på alle andre plattformer. Sist gang endte dere opp med å krangle, og du vil nå ordne opp i dette en gang for alle. Dette er mulig med en anonym SMS fra Texttasy.

Du bruker ikke ditt eget nummer når du sender SMS ved bruk av nettsiden vår, og har derfor mulighet til å omgå sperringen. På denne måten kommer meldingen din fortsatt frem til ønsket mottaker! Du har her valget mellom å sende en melding som anonym eller som deg selv. Det er opp til deg! Alt vi ber deg om, er at du viser respekt overfor mottakeren.

Når du velger å sende en melding som anonym, forblir du virkelig anonym. Vi garanterer personvernet ditt og overvåker dataene dine. Etter en stund blir disse attpåtil automatisk fjernet fra serverne våre. Vil du raskt si noe – helt inkognito – til personen som blokkerte deg? Da kan du stole på at meldingen kommer frem til dem, og at dataene dine er trygge. Lykke til!Send en anonym tekstmelding nå

Bloggene våre